Ημερίδα – Ενημέρωση για την πρακτική άσκηση

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας πρακτικής άσκησης

Διαβάστε εδώ: προκήρυξη 2019 – 2020

Διευκρινήσεις για το μάθημα “Μαθηματικά στις Βιοιατρικές Επιστήμες” σε σχέση με την αξιολόγηση των αιτήσεων των φοιτητών για την πρακτική άσκηση.

1) Τομέας Ιατρικών Εργαστηρίων: Αντιστοίχιση με το μάθημα «Ποσοτικές Μέθοδοι» ή θεωρία ή εργαστήριο ή και τα δύο του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Αθήνας. Αν υπάρχουν βαθμοί και στα δύο μαθήματα θα ανεβάσετε την βαθμολογία του μαθήματος “Ποσοτικές μέθοδοι”.

2) Τομέας Οπτικής και Οπτομετρίας: Αντιστοίχιση με το μάθημα «Οπτομετρικά Μαθηματικά (κωδ. ΟΡΤ1011)» του Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας του ΤΕΙ Αθήνας.

3) Τομέας Αισθητικής και Κοσμητολογίας: Αντιστοίχιση με το μάθημα «Μεθοδολογία Έρευνας (κωδ. 601)» και το μάθημα «Ειδικά Θέματα Φυσικής-Αρχές laser (κωδ. 106)» του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Αν υπάρχουν βαθμοί και στα δύο μαθήματα θα ανεβάσετε την βαθμολογία του μαθήματος “Μεθοδολογία Έρευνας”.

4) Τομέας Οδοντικής Τεχνολογίας: Αντιστοίχιση με το μάθημα «Φυσική» (κωδ. ΟΔΟ101) του Τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθήνας.

5) Τομέας Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας: Αντιστοίχιση με το μάθημα «Βιοστατιστική» ή θεωρία ή εργαστήριο ή και τα δύο (κωδ. AA102) και το μάθημα «Ιατρική Πληροφορική» ή θεωρία ή εργαστήριο ή και τα δύο (κωδ. ΑΑ301) του Τμήματος Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας. Θα ανεβάσετε κατά προτεραιότητα εξής μαθήματα: Βιοστατιστική θεωρία > Βιοστατιστική εργαστήριο > Ιατρική Πληροφορική θεωρία > Ιατρική Πληροφορική εργαστήριο.

Δημοσιεύθηκε από

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΟΥΣΟΣ

O Πέτρος Καρκαλούσος είναι καθηγητής κλινικής χημείας και μεθόδων ελέγχου ποιότητας στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Ασχολείται με την πρακτική άσκηση από το 2012 και ορίστηκε υπεύθυνος για την πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για το τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών το 2018.